Feng-shui könyv

Feng-shui könyv

1991-ben találkoztam először a feng-shuival, amikor elolvastam Sarah Rossbach “Feng-shui” című könyvét. 1998-ban kezdtem el tanfolyamokat tartani és tanácsadóként segíteni az embereknek. Ezt a könyvemet 1997-98-ban írtam, ebben a könyvemben  szerettem volna összefoglalni és közreadni az eddigiekben tanulással és megértéssel megszerzett tudásomat és a szakértői tevékenység során szerzett gyakorlati tapasztalataimat.

Könyvemben bemutatom a feng-shui filozófiai és történeti hátterét,  vizsgálati módszereit, szabályrendszerét és ezek alkalmazását, valamint szeretnék  rávilágítani a modern tudományokkal – pszichológia, ergonómia, etológia, proxemika – fellelhető kapcsolódási pontjaira.

A célom az, hogy aki eddig valamit nem értett, az mindent megértsen és olyan használható tudást kapjon, amelyet egyszerűen és hatékonyan tud alkalmazni. Biztos vagyok abban,  hogy a könyv segítségével mindenki képessé válik majd arra, hogy megteremtse maga és szerettei számára a harmonikus és kiegyensúlyozott környezetet, amely a boldog és nyugodt  élet alapjaként fog majd szolgálni.