1997-ben készült el az első weboldalam, amelyet még nem én írtam, de később alkalmam volt megtanulni a webszerkesztést és a honlapjaimat már magam szerkesztem.

Már több éve WordPressben dolgozok. A WordPressben készült, reszponzív honlapokat a keresőmotorok előre sorolják, ezért érdemes ilyen típusú honlapokat készíteni.

Az online megjelenés fontos része, hogy a honlap a virtuális világban látható legyen, könnyen és gyorsan megtalálják az érdeklődők, a potenciális vásárló és a leendő ügyfelek. Ennek érdekében manapság az online marketing mélyreható ismerete és alkalmazása elengedhetetlen.

Mi honlapjainkat igény szerint SEO optimalizálással készítjük el, és több szintű online marketing szakértő dokumentációt állítunk össze megrendelőink részére. A honlapok folyamatos fenntartását is vállaljuk.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az online marketinget érdemes külső cégre bízni, mivel saját vállalkozásunkkal szemben hajlamosak vagyunk érzelmi alapokon állni és elfogultak lenni, ami akadályozza a tények objektív értékelését.  Egy online marketingben jártas, független szakértő külső szemlélőként meg tudja hozni azokat a fontos döntéseket, amelyek a vállalkozás online jelenlétét sikerre viszi.

Ha Ön szeretne professzionálisan tervezett, korszerű honlapot vállalkozásának és hatékony online marketing rendszert, akkor

HÍVJON MOST!

Réka Design webdesign banner
Réka Design webdesign
Show Buttons
Hide Buttons