2. A nagy piramis kapuja

2. A nagy piramis kapuja

„Boldogok a tiszta szívűek, mert meglátják Istent.”

/Biblia/

Én, Merikare, az utókorra kívánom hagyni a Nagy Piramis kapujának titkát.

Lássa az Igazságot, akinek a szíve tiszta !  

Aki  Isten előtt türelemmel várakozik, annak számára a Nagy Piramis Kapuja meg fog nyílni minden bizonnyal, várakozzatok tehát kitartóan Ré előtt! Van egy kapu a Nagy Piramis nyugati oldalán, amely többféle kék színű fénnyel rajzolódik ki a piramis oldalsó kövein azok szeme előtt, akiknek Ré megengedi, hogy belépjenek rajta. A kapuépítmény jobb oldalán Hórusz isten szobra állt, balra Thot istené, mindkét álló szobor előtt egy-egy fekete kutya fekszik, Anubisz isten képmása. A szobrok egy kis tetőt tartanak a Kapu fölé, amely zárva van. Amikor meglátjátok a köveken kirajzolódni a Kaput egyenesen lépjetek a zárt bejárat elé, és kiáltsátok: „Nyílj ki, mert be akarok lépni!”, és tegyétek a tenyereteket a Kapura. Véssétek az eszetekbe azt, hogy aki megláthatja a Kaput az biztosan be is léphet rajta, nincsen tehát miért aggodalmaskodnotok. Amint tenyeretekkel megérintitek az ajtószárnyat az eltűnik és beléphettek a Nagy Piramis belsejébe vezető folyosóra.

Ne gondolkozzatok azon, hogy hová vezet a folyosó, vagy mit fogtok bent találni, mert akkor nem juttok sehová, csak ha nincs semmilyen elvárásotok, vagy elképzelésetek, akkor fogjátok megtudni, hogy a folyosó hová vezet. Ha illúziók és vágyak nélkül mentek tovább, akkor elértek egy négyzet alakú, kék színű fényből készült terembe. A terem közepén, amely a Nagy Piramis közepe is egyben a Feneketlen Kút áll. Fényből faragott kerek kávája van, amely egy négyzet alakú talapzaton áll, amelyre négy kis fellépőkő vezet. Ebbe a terembe négy folyosó is vezet, de a többi folyosóban sötét van. Ekkor félelem nélkül fel kell lépnetek a kút talapzatára, onnan pedig kút közepére a feneketlen sötétség fölé. Aki félelem nélkül lép oda az semmiképpen sem eshet bele, ezt tartsátok eszetekben és legyetek félelem nélkül, amikor a Feneketlen Kút fölött álltok! A kút fölött lebegve csendben kell várakoznotok, amíg egyszerre csak lángok csapnak ki a kútból, amelyek belekapnak a ruhátokba, meggyújtanak benneteket és égni kezdtek, mint a tűzbe tett papirusz. Teljesen elégtek majd, de nem szabad moccannotok sem, míg végre is nem marad belőletek semmi.

Ekkor minden fekete lesz majd körülöttetek, mint az éjszaka és meglátjátok a közeletekben Ozirisz csillagát*, amely teljesen fehéren izzik, halvány kékes fénnyel. Látjátok majd, hogy a csillag hatalmas és elviselhetetlenül fényes, de fénye mégsem fogja bántani a szemeteket. Ha közelebb mentek a csillaghoz látni fogjátok, hogy sűrű, tejfehér köd veszi körül. Ahogy egyre beljebb hatoltok a ködbe egyszer csak egy hártya állja majd az utatokat, amin keresztül kell mennetek, mert csak ezen a hártyán keresztül menve tudtok belépni minden dolgok forrásába a Kozmikus Tudatba. Ha belépsz, akkor elveszítesz mindent ami voltál és szabad leszel. Ha nem állsz készen a szabadságra, akkor nem fogsz tudni áthatolni a hártyán.

A Kozmikus Tudatot leginkább a habcsók cukros tojáshabjához lehet hasonlítani, teljesen homogén, fénylő, fehér és kókuszillatú. A Kozmikus Tudatból, ha akartok, akkor ki tudtok jönni, csak át kell mennetek a hártyán. Ha egyszer megtaláltátok a Kozmikus Tudatba vezető utat, akkor már bármikor mehettek oda, legközelebb már nem kell a Nagy Piramis Kaput használnotok. Én, Merikare, megjártam ezt az utat és kívánom, hogy mindnyájan rátaláljatok és elmehessetek Istenhez, Teremtő Atyánkhoz, az ő Kozmikus Tudatába.


Én, Merikare

* Orion – Alnitak

Author Image
Reka25

21 634 thoughts on “2. A nagy piramis kapuja

 1. Good post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?
  I’d be very thankful if you could elaborate a
  little bit more. Thank you!

 2. When some one searches for his essential thing, thus
  he/she needs to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.

 3. Hiya! Quick question that’s entirely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing
  from my iphone 4. I’m trying to find a template or plugin that might
  be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share.
  Appreciate it!

 4. Visszajelzés: cialis online pharmacy
 5. Visszajelzés: Online Generic Pharmacy
 6. Hello outstanding blog! Does running a blog like this require a great deal of work?

  I have very little understanding of computer programming however I had been hoping to start my own blog in the near future.

  Anyways, should you have any recommendations or tips for new blog owners please share.
  I understand this is off subject however I just needed to ask.
  Thank you!