2. A nagy piramis kapuja

2. A nagy piramis kapuja

„Boldogok a tiszta szívűek, mert meglátják Istent.”

/Biblia/

Én, Merikare, az utókorra kívánom hagyni a Nagy Piramis kapujának titkát.

Lássa az Igazságot, akinek a szíve tiszta !  

Aki  Isten előtt türelemmel várakozik, annak számára a Nagy Piramis Kapuja meg fog nyílni minden bizonnyal, várakozzatok tehát kitartóan Ré előtt! Van egy kapu a Nagy Piramis nyugati oldalán, amely többféle kék színű fénnyel rajzolódik ki a piramis oldalsó kövein azok szeme előtt, akiknek Ré megengedi, hogy belépjenek rajta. A kapuépítmény jobb oldalán Hórusz isten szobra állt, balra Thot istené, mindkét álló szobor előtt egy-egy fekete kutya fekszik, Anubisz isten képmása. A szobrok egy kis tetőt tartanak a Kapu fölé, amely zárva van. Amikor meglátjátok a köveken kirajzolódni a Kaput egyenesen lépjetek a zárt bejárat elé, és kiáltsátok: „Nyílj ki, mert be akarok lépni!”, és tegyétek a tenyereteket a Kapura. Véssétek az eszetekbe azt, hogy aki megláthatja a Kaput az biztosan be is léphet rajta, nincsen tehát miért aggodalmaskodnotok. Amint tenyeretekkel megérintitek az ajtószárnyat az eltűnik és beléphettek a Nagy Piramis belsejébe vezető folyosóra.

Ne gondolkozzatok azon, hogy hová vezet a folyosó, vagy mit fogtok bent találni, mert akkor nem juttok sehová, csak ha nincs semmilyen elvárásotok, vagy elképzelésetek, akkor fogjátok megtudni, hogy a folyosó hová vezet. Ha illúziók és vágyak nélkül mentek tovább, akkor elértek egy négyzet alakú, kék színű fényből készült terembe. A terem közepén, amely a Nagy Piramis közepe is egyben a Feneketlen Kút áll. Fényből faragott kerek kávája van, amely egy négyzet alakú talapzaton áll, amelyre négy kis fellépőkő vezet. Ebbe a terembe négy folyosó is vezet, de a többi folyosóban sötét van. Ekkor félelem nélkül fel kell lépnetek a kút talapzatára, onnan pedig kút közepére a feneketlen sötétség fölé. Aki félelem nélkül lép oda az semmiképpen sem eshet bele, ezt tartsátok eszetekben és legyetek félelem nélkül, amikor a Feneketlen Kút fölött álltok! A kút fölött lebegve csendben kell várakoznotok, amíg egyszerre csak lángok csapnak ki a kútból, amelyek belekapnak a ruhátokba, meggyújtanak benneteket és égni kezdtek, mint a tűzbe tett papirusz. Teljesen elégtek majd, de nem szabad moccannotok sem, míg végre is nem marad belőletek semmi.

Ekkor minden fekete lesz majd körülöttetek, mint az éjszaka és meglátjátok a közeletekben Ozirisz csillagát*, amely teljesen fehéren izzik, halvány kékes fénnyel. Látjátok majd, hogy a csillag hatalmas és elviselhetetlenül fényes, de fénye mégsem fogja bántani a szemeteket. Ha közelebb mentek a csillaghoz látni fogjátok, hogy sűrű, tejfehér köd veszi körül. Ahogy egyre beljebb hatoltok a ködbe egyszer csak egy hártya állja majd az utatokat, amin keresztül kell mennetek, mert csak ezen a hártyán keresztül menve tudtok belépni minden dolgok forrásába a Kozmikus Tudatba. Ha belépsz, akkor elveszítesz mindent ami voltál és szabad leszel. Ha nem állsz készen a szabadságra, akkor nem fogsz tudni áthatolni a hártyán.

A Kozmikus Tudatot leginkább a habcsók cukros tojáshabjához lehet hasonlítani, teljesen homogén, fénylő, fehér és kókuszillatú. A Kozmikus Tudatból, ha akartok, akkor ki tudtok jönni, csak át kell mennetek a hártyán. Ha egyszer megtaláltátok a Kozmikus Tudatba vezető utat, akkor már bármikor mehettek oda, legközelebb már nem kell a Nagy Piramis Kaput használnotok. Én, Merikare, megjártam ezt az utat és kívánom, hogy mindnyájan rátaláljatok és elmehessetek Istenhez, Teremtő Atyánkhoz, az ő Kozmikus Tudatába.


Én, Merikare

* Orion – Alnitak

Author Image
Reka25

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.